Banken in Nederland

Op zoek naar een overzicht van alle banken in Nederland? Hieronder staan alle banken! Je kunt op FX alle producten van deze banken met elkaar vergelijken.

In Nederland zijn vele banken en andere financiële instellingen actief. Dit zijn Nederlandse óf buitenlandse banken. Deze banken bieden allerlei verschillende producten aan.

Om het overzichtelijk te maken hebben we de banken ingedeeld in 4 groepen. Dit zijn de spaarbanken, hypotheekverstrekkers, kredietverstrekkers en brokers (beleggen). De producten van deze banken zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Alle banken in Nederland

Bekijk nu het overzicht van alle banken die actief zijn in Nederland:

Hypotheekverstrekkers

Je vind de laagste hypotheekrente alleen door rentetarieven met elkaar te vergelijken. Hieronder staan alle banken die een hypotheek aanbieden.

Bekijk het overzicht van hypotheekverstrekkers. Start daarna met het vergelijken van de hypotheekrentes. De banken staan op alfabetische volgorde:

Kredietverstrekkers

Wil je geld lenen? Maak dan eerst een vergelijking tussen alle leenrentes! Je kun de rentestanden van een doorlopend krediet, persoonlijke lening of zakelijk lenen online vergelijken.

Benieuwd welke banken een lening aanbieden? Dit zijn alle kredietaanbieders in Nederland op alfabetische volgorde:

Sparen

Een spaarrekening open je bij een spaarbank. Dit kan een spaarrekening zijn, een spaardeposito of sparen met voorwaarden. De hoogte van de spaarrente is een reden om te kiezen voor een bepaalde spaarbank, maar tegenwoordig ook welke banken een negatieve spaarrente rekenen.

Bekijk nu het overzicht van alle spaarbanken en vergelijk alle spaarrentes. De spaarbanken staan op alfabetische volgorde:

Beleggen

Je kunt zelf beleggen via een broker, maar ook fondsbeleggen, pensioensparen of stap in crowdfunding. Hoe je ook wilt beleggen, op FX.NL kun je ze allemaal vergelijken. In Nederland zijn de volgende aanbieders actief:

040 311 60 22

We zijn weer bereikbaarop maandag om 09:00.
Bel direct